MAGNUM Outdoor aansluitkast met thermostaat en 2 sensoren, 40 kw

4 177,04 2 654,56
3 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over MAGNUM Outdoor aansluitkast met thermostaat en 2 sensoren, 40 kw

Magnum Outdoor aansluitkast 40 kw met thermostaat en 2 sensoren
De Magnum Outdoor aansluitkast is de perfecte oplossing voor het aansluiten van elektrische apparaten buiten. Met een beschermingsgraad van IP66 is deze kast volledig stof- en waterdicht, waardoor het ideaal is voor gebruik in alle weersomstandigheden. De kast heeft een afmeting van 253 mm diep, 520 mm breed en 720 mm hoog en heeft 4 rijen met een breedte van 24 module-eenheden.

Kunststof behuizing
De behuizing van de Magnum Outdoor aansluitkast is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en bescherming tegen corrosie. De kast heeft een RAL-nummer van 7035 en is uitgevoerd met een gesloten deksel.

Thermostaat en sensoren
De Magnum Outdoor aansluitkast wordt geleverd met een thermostaat en 2 sensoren, waardoor je de temperatuur van de kast kunt regelen en monitoren. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werking van de elektrische apparaten die in de kast zijn aangesloten.

DIN-rail en slot
De Magnum Outdoor aansluitkast is voorzien van een DIN-rail en slot, wat zorgt voor een veilige en gemakkelijke installatie van de elektrische apparaten. Het slot zorgt ervoor dat de kast veilig kan worden afgesloten en voorkomt ongeautoriseerde toegang.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl