MAGNUM Heating MAGNUM Cable - Set 170,6 m¹ / 2900 Watt, Elektrische Vloerverwarming / MRC-inbouwthermostaat | Wit

1 296,82 843,56
3 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over MAGNUM Heating MAGNUM Cable - Set 170,6 m¹ / 2900 Watt, Elektrische Vloerverwarming / MRC-inbouwthermostaat | Wit

Magnum CableDe Magnum Cable is speciaal ontwikkeld voor installatie in cementdekvloeren. De onderlinge kabelafstand bepaalt het vermogen per m2. Hierdoor is er de vrijheid om meer vermogen (snellere reactie, hogere temperaturen) of juist minder vermogen (voor constante of lage temperaturen) te installeren. Doordat de kabel vervormbaar is de installatie eenvoudig. Deze kan door middel van Alu-tape worden bevestigd op Magnum Isorol en zwaluwstaartplaten of met tiewraps op betonnet. Tevens zijn er handige spacerstrips verkrijgbaar voor directe montage op de vloer.De kabels zijn verkrijgbaar in totaalvermogens van 300 tot 3300 watt, voldoende voor oppervlaktes tussen de 2 en 30 m². Doordat de kabel aan het eind is doorverbonden is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar is middels de unieke verbinding. Hierdoor hoeft geen retour naar de thermostaat gelegd te worden.

Magnum X-treme Control thermostaatDe geavanceerde thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat de vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur. Inclusief vloersensor.

Complete setDe Magnum Cable wordt geleverd als complete set en bevat: Verwarmingskabel
Magnum X-treme Control thermostaat 
Vloersensor
Flexibele buis t.b.v. vloersensor
Bevestigingstape
Installatievoorschriften
VDE gekeurd
De Magnum Mat is VDE gekeurd. VDE is één van de grootste technische en wetenschappelijke keuringsinstanties in Europa.

Garantie
Magnum heeft een levenslange garantie op de elektronische werking van de verwarmingskabel en twee jaar op de thermostaat en vloersensor. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl