Kerabo Vloer- en wandtegel Marmer Burdur beige anticato 20x20x1 cm Natuursteen look Gezoet/verouderd Beige SW0732402

157,43 99,70
3 Prijzen, De beste prijs bij Douche-concurrent.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD

Over Kerabo Vloer- en wandtegel Marmer Burdur beige anticato 20x20x1 cm Natuursteen look Gezoet/verouderd Beige SW0732402

De Kerabo Burdur is een kleine natuursteen tegel van 20 x 20 centimeter in de kleurafwerking beige anticato. De bewerking van het oppervlak is gezoet/verouderd, dit geeft een bijzondere uitstraling aan de tegel. De tegel is vorstbestendig en geschikt voor plaatsing van vloerverwarming. Dus genieten van een mooie vloer en warme voeten. Schoonheid en comfort in één.

Natuursteen afkomstig uit Turkije is een prachtig en uniek materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, elegantie en veelzijdigheid. De kalkstenen en marmeren soorten uit Turkije zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals vloeren, gevelbekleding, trappen en wandbekleding.
Het natuursteen is van hoge kwaliteit en wordt zorgvuldig uitgekozen en bewerkt. Het heeft een mooie natuurlijke tekening en kleurschakeringen, variërend van warme beige tinten tot diepe grijze en groene kleuren. Hierdoor is elk stuk natuursteen uniek en heeft het een eigen karakter.

Op zoek naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassieke uitstraling? Het is een tijdloos en stijlvol materiaal dat het interieur naar een hoger niveau tilt en jarenlang mooi blijft. Kortom, natuursteen uit Turkije is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Marmer
Voorraad: