Antraciet-grijze Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Nexus Antraciet 30x60 cm Gerectificeerd Industriële look Mat Antraciet SW07310452-2

44,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Tegelmegashop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Over Antraciet-grijze Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Nexus Antraciet 30x60 cm Gerectificeerd Industriële look Mat Antraciet SW07310452-2

Cifre Cerámica Nexus is een gerectificeerde keramische betonlook tegel. Een gerectificeerde keramische tegel heeft perfect rechte en vlakke randen. Dit vraagt bij het plaatsen wel om extra nauwkeurigheid, maar het eindresultaat zal een prachtige eenheid laten zien. Een betonlook tegel is een tegel die is ontworpen om eruit te zien als beton. Deze tegels zijn meestal gemaakt van keramiek of porselein en hebben een matte afwerking en een natuurlijke textuur die lijkt op die van echt beton. Deze keramische vloertegel is ook te gebruiken als wandtegel. Het is prachtig om de vloertegel door te laten lopen op de wand. Betonlook tegels geven een moderne, industriële uitstraling aan een ruimte.

De afmeting van de tegel is 30 x 60 centimeter. De kleurafwerking van de tegel is antraciet. Liever een andere kleurafwerking? Liever een andere kleurafwerking? Dat is geen probleem, de Nexus serie heeft tegels in diverse kleuren en afmetingen. Zo is er voor elke ruimte een perfecte tegel te vinden.

De tegel is voorzien van een antislipwaarde (R9). Bij de keuze voor nieuwe tegels is het handig om hierna te vragen. Want niemand wil natuurlijk uitglijden. Waarom kiezen voor een hoge slipwaarde? Een tegel met een hogere waarde is stroever, waardoor de kans op uitglijden een stuk kleiner wordt.

Betonlook tegel
De betonlook tegel is erg populair. De tegel heeft namelijk een stoere en industriële uitstraling en past daardoor perfect in een moderne badkamer. Wordt er in de huiskamer veel met hout gewerkt kan een betonnen vloer juist weer zorgen voor rust en eenheid.

Betonlooktegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten afmetingen, afwerkingen en kleuren. Creëer een geheel eigen stijl door te spelen met het formaat van de tegel.

De betonlook tegel heeft een aantal voordelen:

  • De tegel is slijtvast en krasbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel mogelijkheden in kleur en afmetingen
  • Een echte betonnen vloer kan soms scheuren dit zal bij de tegel niet zo snel voorkomen
Gerectificeerd
Gerectificeerde tegels hebben strakke, recht en op maat gezaagde kanten en hoeken. Het is daardoor mogelijk om zeer smalle voegen te creëren, dit geeft een strakke uitstraling. Een gerectificeerde tegel vraagt extra nauwkeurigheid bij het plaatsen. Een klein verschil is bij een gerectificeerde tegel sneller zichtbaar. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Maat:
30x60cm
Materiaal:
Keramiek
Voorraad: