Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Crystal Ivory 60x60 cm Marmer look Glans Beige SW07310850

34,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Megadump Tiel


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Ivoor Ivory (Beige)

Boven de 150 euro gratis bezorgd
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Crystal Ivory 60x60 cm Marmer look Glans Beige SW07310850

Creëer met deze keramische tegel een prachtige vloer die zo doorloopt op de wand. De Cifre Cerámica Crystal tegel kan namelijk worden gebruikt voor wand en vloertoepassingen. De wandtegel is afkomstig uit Spanje, haal de warmte maar in huis. De Cifre Cerámica Crystal is een keramische tegel die is ontworpen om de uitstraling van natuursteen na te bootsen. Deze tegel is een fantastische keuze en kan in vele interieurstijlen worden toegepast.

De afmetingen van de tegel zijn 60 x 60 centimeter, wat een veelzijdige grootte is die geschikt is voor verschillende ruimtes en toepassingen. De kleurafwerking van de tegel is Ivory. Liever een andere kleur? Dat is geen probleem deze natuursteenlook tegel is ook leverbaar in de kleurafwerking Pearl (grijs).

Een groot voordeel van deze tegel is dat deze keramisch is, wat betekent dat het materiaal duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De tegel is bestand tegen vlekken, krassen en slijtage, waardoor hij perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers of gangen. Bovendien is de tegel eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

Keramische vloertegel
Een keramische tegel is een type tegel gemaakt van klei en andere natuurlijke materialen die op hoge temperaturen worden gebakken om een hard, duurzaam en waterbestendig materiaal te creëren. Deze tegels kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals vloeren, wanden, werkbladen en backsplashes in keukens en badkamers. Het gebruiken van keramische tegels heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn de tegels gemakkelijk in onderhoud, het vuil kan namelijk niet in de tegel trekken. Ook zijn de keramische vloertegels geschikt voor vloerverwarming. Nog een voordeel van keramiek is dat de tegels erg duurzaam zijn. Ze gaan namelijk jarenlang mee.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Maat:
60x60,  60x60cm
Materiaal:
Keramiek
Voorraad: