Antraciet-grijze Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Neutra Antracite 30x60 cm Betonlook Mat Antraciet SW07310328

52,43 33,20
5 Prijzen, De beste prijs bij Douche-concurrent.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Antracite Antracite (Antraciet)

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD

Over Antraciet-grijze Cifre Ceramica Cifre Cerámica Vloer- en wandtegel Neutra Antracite 30x60 cm Betonlook Mat Antraciet SW07310328

Cifre Cerámica Neutra is een keramische betonlook tegel. Een betonlook tegel is een tegel die is ontworpen om eruit te zien als beton. Deze tegels zijn meestal gemaakt van keramiek of porselein en hebben een matte afwerking en een natuurlijke textuur die lijkt op die van echt beton. Betonlook tegels geven een moderne, industriële uitstraling aan een ruimte. Deze keramische vloertegel is ook te gebruiken als wandtegel. Het is prachtig om de vloertegel door te laten lopen op de wand.

De afmeting van deze betonlook tegel is 30 x 60 centimeter maar de tegel is ook verkrijgbaar in 60 x 60 centimeter. De kleurafwerking van deze tegel is antraciet maar is ook verkrijgbaar in pearl, white, en cream. Zo is er voor elke ruimte een perfecte tegel te vinden.

De tegel is voorzien van een antislipwaarde (R9). Bij de keuze voor nieuwe tegels is het handig om hierna te vragen. Want niemand wil natuurlijk uitglijden. Waarom kiezen voor een hoge slipwaarde? Een tegel met een hogere waarde is stroever, waardoor de kans op uitglijden een stuk kleiner wordt.

Betonlook tegel
De betonlook tegel is erg populair. De tegel heeft namelijk een stoere en industriële uitstraling en past daardoor perfect in een moderne badkamer. Wordt er in de huiskamer veel met hout gewerkt kan een betonnen vloer juist weer zorgen voor rust en eenheid.

Betonlooktegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten afmetingen, afwerkingen en kleuren. Creëer een geheel eigen stijl door te spelen met het formaat van de tegel.

De betonlook tegel heeft een aantal voordelen:

  • De tegel is slijtvast en krasbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel mogelijkheden in kleur en afmetingen
  • Een echte betonnen vloer kan soms scheuren dit zal bij de tegel niet zo snel voorkomen
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Maat:
30x60cm
Materiaal:
Keramiek
Voorraad: