Zala Living Vloerkleed Harmony - 130x190cm - Grijs Modern Vloerkleed - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

119,90 79,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Woonq.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zala Living Vloerkleed Harmony - 130x190cm - Grijs Modern Vloerkleed - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

Maak de sfeer in je favoriete ruimte compleet met het Harmony vloerkleed. Door een elegant geruit patroon voegt dit kleed net dat beetje extra toe aan elke modern ingerichte kamer. Dit vlakgeweven kleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Door het gebruik van dit duurzame, stevige materiaal is dit vloerkleed slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Zo zijn stof en haren eenvoudig te verwijderen met een stofzuiger en vlekken kunnen gereinigd worden met een vochtige doek.  Door een poolhoogte van 4 mm valt dit kleed onder de categorie laagpolig. Dit vloerkleed is uitstekend geschikt voor plekken waar veel wordt gelopen, bijvoorbeeld in de huis- of eetkamer. De twee kleinste maten van dit kleed zijn een loper-formaten, die ideaal te gebruiken zijn in de hal of keuken.  - Ga nu naar 123vloerkleed.nl en bekijk onze aanbiedingen.

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: