Smophy Home Buiten & binnen vloerkleed Inuci met "Eco", pvc vrije rugzijde, kleur "Tomato Grey Striped", 150 cm x 100 cm.

89,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Coal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Smophy Home Buiten & binnen vloerkleed Inuci met "Eco", pvc vrije rugzijde, kleur "Tomato Grey Striped", 150 cm x 100 cm.

Inuci is "de" referentie in binnen- en buitentapijten. Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen inzake UV-bestendigheid, kleurvastheid en slijtbestendigheid. Resistent tegen oa chloor en zout. Ideaal in de nabijheid van water (zwembaden, jacuzzi's, boten, sauna's, badkamer, wellness, poolhouses...). Gemaakt uit een polyester vezel voorzien van een PVC buitenlaag. Dankzij de polyester vezel zijn de lussen "flexibel" en gaan deze opnieuw recht staan na een periode van zware punt belasting zoals tafel- en stoelpoten. Kan eenvoudig in een andere afmeting of naar vorm gesneden worden met een cuttermes. Inuci matten en lopers hebben een 100 % PVC vrije “Eco” ruglaag en is de nieuwste ontwikkeling in het streven naar ecologisch verantwoorder producten. De eco-ruglaag bevat geen weekmakers, is phtalaat- en chloorvrij. Grote voordeel van deze ontwikkeling is dat de ruglaag geen sporen op behandelde vloeren nalaat en ook niet gaat reageren met vinyl vloerbekleding. Is veel sterker en duurzamer dan de traditionele PVC of vinyl ruglagen. Eenvoudig te reinigen met hoge druk reiniger of tuinslang.

Materiaal:
Synthetisch
Voorraad: