Beige Nusa Originals - Vloerkleed Natural (150cm) - Bohemien Stijl - Seagrass & Raffia - Fairtrade

128,50 89,95
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
banen Beige Naturelkleur Natuurlijke Wit

Over Beige Nusa Originals - Vloerkleed Natural (150cm) - Bohemien Stijl - Seagrass & Raffia - Fairtrade

Nusa Originals - Vloerkleed Natural (150cm) - Bohemien Stijl - Seagrass & Raffia - Fairtrade
U maakt de bohemien-stijl in uw woonkamer of slaapkamer helemaal af met dit fraaie ronde vloerkleed! Het kleed is handgemaakt en met aandacht geweven in een patroon met banen in een natuurlijke en witte kleurstelling. De diameter van dit vloerkleed is 150 centimeter en is gemaakt in een combinatie van seagrass en raffia. Dit ontwerp past ook prima in een Scandinavian woonstijl. Een mooi basis-item in iedere woonkamer!

  • Prachtig item in een Bohemien, of Scandinavian woonstijl!
  • Elegant basic design, met aandacht gemaakt
  • Handgemaakt en duurzaam product
  • Fraaie decoratie voor in de woonkamer of slaapkamer
  • 100% Fairtrade. Met uw aankoop van dit Vloerkleed Natural (150cm) draagt u bij aan de verbetering van de werkgelegenheid en leefomstandigheden van de familiebedrijfjes in kleine Balinese dorpjes, vaak gesitueerd in de meer afgelegen delen van het eiland.
Waarom Nusa Originals? Nusa Originals is voortgekomen uit Original Asia, een reisorganisatie die zich specialiseert in individuele maatwerkreizen waarbij u het land van bestemming écht leert kennen! Door de jaren heen kwamen we talloze mooie producten tegen, vaak gemaakt door kleine familiebedrijfjes. Het idee voor een webshop werd zo geboren. Authentieke producten, ambachtelijk en duurzaam gemaakt. Van traditioneel tot modern. Altijd met een hoge kwaliteit en voornamelijk met natuurlijk materialen. De mensen ter plaatse ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten en hiermee draagt u bij aan de verbetering van de leefomstandigheden en de economische vooruitgang in de meer afgelegen kampongs & dorpjes. Kortom, een win-win situatie voor iedereen!

N.B. Dit product is handgemaakt op Bali, dus ieder item is uniek. Houdt rekening met kleine variaties.