La Alegre Rond Vloerkleed Kids Teddybeer - 120cm - Roze - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

69,99 39,99
De beste prijs bij Woonq.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over La Alegre Rond Vloerkleed Kids Teddybeer - 120cm - Roze - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

Heb je ooit zo'n schattig vloerkleed gezien? Dit vloerkleed met een roze kleur zal er zeker uitspringen bij jou thuis! Leuk voor de allerkleinste en hun voetjes. Het kleed heeft een hoogte van circa 1,1 cm. Koude voeten door een koude vloer! Zeker in de winter is dit een zeer bekend probleem! Zeg die koude voeten maar gedag! Met dit vloerkleed is dat verleden tijd.  Niet alleen is een vloerkleed fijn voor jou! Maar ook jouw woonkamer of slaapkamer kan je er een flinke boost mee geven! Een stijlvol tapijt kan van jouw kamer een nieuwe look geven! Materiaal Dit vloerkleed is gemaakt van Polypropyleen. Dit materiaal is makkelijk in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machinaal geweven. - Ga nu naar 123vloerkleed.nl en bekijk onze aanbiedingen.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: