La Alegre Rond Kindervloerkleed Voetbal 120cm - Blauw - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

59,99 39,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Woonq.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over La Alegre Rond Kindervloerkleed Voetbal 120cm - Blauw - 123vloerkleed.nl is de online webshop voor vloerkleden en woonaccessoires.

Is jouw kleine een échte voetbal liefhebber? Dan kan een vloerkleed als deze natuurlijk niet ontbreken. Het ronde vloerkleed heeft een print als een voetbal en is ideaal om urenlang op te spelen. Materiaal De voetbal vloerkleden collectie heeft een leuke voetbal print en is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze synthetische vezel voelt heerlijk zacht aan en is bovendien ook gemakkelijk te onderhouden. Onderhoud Door gewoonweg met de stofzuiger over het kleed te gaan haal je gemakkelijk stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan. Met een vochtige doek en eventueel een mild schoonmaakmiddel kun je vlekken eenvoudig verwijderen uit dit kleed. Een polypropyleen vloerkleed is ook nog eens beter voor mensen met een allergie.  Kindervloerkleed Voetbal is verkrijgbaar in 5 verschillende vrolijke kleuren. - Ga nu naar 123vloerkleed.nl en bekijk onze aanbiedingen.

Materiaal:
Synthetisch
Voorraad: