Rode Poufs&Pillows Origineel Berber Tapijt ''Beni Ourain'' - 270 x 160cm - Handgeknoopt vloerkleed - Gekleurd ''fluor'' gestippeld

529,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit Rood Geel Oranje wit,fluor,creme,rood,geel,oranje,blauw,rood fluor Creme wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Poufs&Pillows Origineel Berber Tapijt ''Beni Ourain'' - 270 x 160cm - Handgeknoopt vloerkleed - Gekleurd ''fluor'' gestippeld

'' Een kleurrijk berber tapijt met karakter''

Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij samen met onze handwerkslieden in Marokko deze unieke Beni Ourain tapijten mogen vervaardigen. Wij introduceren met liefde de ''kleurrijke'' editie berber vloerkleden.

One-of-a-kind en Uniek. Dat is onze garantie. Door generaties kennis van handwerk weten zij precies hoe een wol tapijt moet aanvoelen en waardoor het zo heerlijk zacht aanvoelt.. ze zorgen er dan ook voor dat jouw tapijt de beste behandeling en kwaliteit krijgt. Deze passie en vakmanschap zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat ieder tapijt geknoopt is van 100% wol en dat het tapijt de luxe uitstraalt die je van een traditioneel Beni Ourain tapijt mag verwachten. Leuk om te weten is er van dit prachtstuk maar één bestaat..

Details:

Onze Beni Ourain tapijten zijn handgemaakt door Berbers in het dorp ‘Beni Ourain’ in het Mid-Atlasgebergte. Beni Ourain tapijten zijn licht ivoorkleurig en staan bekend om de donkere strepen die een uniek patroon vormen. De tapijten zijn zacht en zorgen voor een aangename sfeer in jouw interieur. Dit tapijt is 270 X 160 cm breed en heeft leuke froezels aan beide kanten van het tapijt. De stippels hebben een ''fluor'' achtige kleur.

Tips voor gebruik:

Dit Beni Ourain tapijt is zeer geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Het tapijt voelt zacht en warm aan je voeten en is daarom ook ideaal voor kinderen om op te spelen. Door de luxe kwaliteit van ons tapijt heb je jarenlang plezier van warmte en uniek karakter in jouw interieur.

Met liefde gemaakt:

Ons Beni Ourain tapijt is vervaardigd door een coöperatief van handwerkslieden. Zij houden zich door middel van een knap staaltje handwerk staande in een snel veranderende wereld vol massaproductie. Wij streven ernaar dit vakmanschap in leven te houden, waarbij de kwaliteit van de producten bij hen en ons hoog in het vaandel staan.