Donkerbruine Flora Carpets / Sultanim Carpets Hoogpolig Vloerkleed Shaggy Prime - 133X190cm - Mix DonkerBrown

100,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin DonkerBruin,bruin,Mocca Donkerbruin mocca

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkerbruine Flora Carpets / Sultanim Carpets Hoogpolig Vloerkleed Shaggy Prime - 133X190cm - Mix DonkerBrown

Het Shaggy Plus vloerkleed vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Met zijn hoogwaardige langpoolgaren en zijn statige optiek veredelt hij elke interieur. Een gezellige warme atmosfeer is gegarandeerd in een woonruimte met het vloerkleed. Het Shaggy tapijt heeft een hoogte van maar liefst 50mm. De garens hebben verschillende diktes en zijn dicht op elkaar verweven, waardoor het tapijt een levendig glans effect krijgt. Het vloerkleed is een luxeproduct dat met de modernste weeftechniek gemaakt is.

Het tapijt is vervaardig uit polypropyleen met als bekend eigenschap de slijtvastheid van de stofvezels. Het wordt dan ook veel toegepast in leefruimtes met veel passage. Een ander aardig kenmerk is dat het tapijt haast geen vocht opneemt en niet of nauwelijks statisch wordt.

Onze Malibu Shaggy tapijten zijn beschikbaar in verschillende standaard maten.
Het vloerkleed wordt bij het zending opgerold en verpakt in plastic folie. Bij het uitvouwen is het normaal dat er soms vouwen en kreuken zichtbaar zijn. U verwijdert vouwen en kreuken door er iets zwaars (veiligs) op te leggen. Na enkele dagen zou het tapijt dan vlak op de vloer moeten liggen. Kreuken krijgt u uit een tapijt door het op de normale manier te gebruiken. De kreuken verdwijnen dan met het verloop van tijd vanzelf.

Materiaal:
Synthetisch
Voorraad: