Groene Leifheit Liquid Protect onderhoudsmiddel voor geolied/gewaxt laminaat

8,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Groen

Boven de 25 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Groene Leifheit Liquid Protect onderhoudsmiddel voor geolied/gewaxt laminaat

Gelakt parket en laminaat zijn heerlijk tijdloos. Deze vloeren zien er vele jaren lang prachtig uit en behouden hun waarde, tenminste, als ze regelmatig verzorgd en van goede bescherming voorzien worden. Leifheit speciaal-onderhoudsmiddel Protect voor gelakt parket en laminaat vernieuwt het beschermlaagje op het lakoppervlak en geeft het oppervlak zijn fraaie, elegante uiterlijk terug. Protect is kleurloos. Het beschermlaagje van polymeren is waterafstotend en helpt de vloer beschermen tegen vocht.

Dat is nodig, want zonder bescherming kan het parket snel gaan opbollen, als vocht tussen de voegen dringt. Tegelijkertijd wordt door gebruik van Protect ook het ontstaan van lelijke gebruikssporen, die die vloer permanent beschadigen, tegengegaan. Bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Eenvoudig aanbrengen met de Leifheit CARE & PROTECT onderhoudssprayer voor parket en laminaat, optimaal gedoseerd en zacht voor de vloer. Geeft laminaat en gelakt parket hun oorspronkelijke schoonheid weer terug.

Aanbevolen voor halfjaarlijks gebruik. Inhoud 625 ml voor ca. 65 m2. Speciaal onderhoud voor gelakt parket en laminaat. Brengt een verzorgend en beschermend laagje van polymeren aan. Met waterafstotend effect: dat helpt lelijk bobbelen van de vloer tegengaan – ook bij de voegranden. Gaat blijvende gebruikssporen tegen. Aanbevolen voor halfjaarlijks gebruik. Voor 65 m2.Over Leifheit
Leifheit is een van de meest toonaangevende aanbieders van huishoudelijke producten in Europa. In en om het huis zorgt Leifheit voor passende oplossingen in de vorm van degelijke en kwalitatief hoogstaande producten. Al meer dan 50 jaar biedt Leifheit producten voor huishoudelijke toepassingen, ontwikkeld met het oog op gemak en gebruikscomfort.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: van der Madeweg 13-15
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847