Klusgereedschapshop Wig groen 150 x 45 x 25mm doos van 16 wiggen

7,67
3 Prijzen, De beste prijs bij Klusgereedschapshop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Over Klusgereedschapshop Wig groen 150 x 45 x 25mm doos van 16 wiggen

Kelfort Wig groen 150 x 45 x 25mm 16 stuks| Afname Per: Doos| Breedte (mm): 45 | Dikte (mm): 25 | Kleur: groen | Lengte (mm): 150 | Materiaal: kunststof | Model: wig | Korte beschrijving:
Deze kunstof wiggen van Kelfort zijn voor veel stelwerk te gebruiken. In een doos vind je zestien stuks en deze worden over het algemeen de volgende werkdag al geleverd zodat je er snel mee aan de slag kunt. De wiggen die zijn verpakt in een stevige kunstofdoos en kunnen ook makkelijk weer opgeborgen worden en worden meegenomen. De wiggen die zijn ook van kunststof gemaakt en die zijn ook nog eens versterkt met glasvezel.
Dit maakt het dat het zeer stevige wiggen zijn die lang mee zullen gaan en die je bij vele klussen kunt gaan gebruiken. De afmetingen van de wiggen zijn 150 x 45 x 25 millimeter en hebben de kleur groen. De fabrikant van de wiggen is Kelfort en dit is een fabrikant die hoogwaardige producten maakt die je bij elke bouw kunt gaan gebruiken. Ook van de aankoop van deze wiggen zal je geen spijt gaan krijgen.
Voor vele werkzaamheden geschikt
Met deze wiggen kun je wanden, balken, kozijnen en stempels gaan stellen. Wil je lijmblokelementen gaan stellen dan is dit ook mogelijk. Het is mogelijk om de wiggen snel te gaan gebruiken aangezien wij een snelle levering hanteren. Over het algemeen kun je de volgende werkdag al met de wiggen aan de slag en zelf de kwaliteit ervaren. Om de prijs hoef je het ook niet te laten want deze wiggen zijn zeer betaalbaar. In ons assortiment vind je naast deze wiggen ook wiggen in andere afmetingen en andere kleuren. Uiteraard heb je hiermee ook een snelle levering en kun je deze ook voor een lage prijs aan gaan schaffen. Door de sterkte van de wiggen kun je ze bij iedere bouw gebruiken en ook als je een professionele klus hebt dan zijn dit wiggen die de klus prima zullen klaren.

16 stuks per doos.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: