MAGNUM Heating MAGNUM Mat - Set 1,5 m² / 225 Watt, Elektrische Vloerverwarming / MRC-inbouwthermostaat | Zwart

486,85 402,35
De beste prijs bij Tegeldepot.nl


Merk:
Categorieën:

Boven de 500 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over MAGNUM Heating MAGNUM Mat - Set 1,5 m² / 225 Watt, Elektrische Vloerverwarming / MRC-inbouwthermostaat | Zwart

De MAGNUM Mat is een unieke, elektrische vloerverwarmingsmat, die speciaal is ontwikkeld om zowel over een bestaande tegelvloer als op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag of egalisatielaag worden meegenomen. Doordat de mat vrijwel direct onder de vloeroppervlakte ligt, wordt de opwarmsnelheid van de vloer verhoogd en dit zorgt ervoor dat het systeem uitermate geschikt is voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad, zoals badkamers, hobbyruimtes, recreatie, logeerkamer, toilet, enzovoorts.

De slimme MAGNUM Remote Control thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat uw vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft.

MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0,75 tot 25 m². Doordat de verwarmingskabel op de mat aan het eind is doorverbonden is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar bevestigd is middels een unieke verbinding. Hierdoor hoeft er geen retour naar de thermostaat gelegd te worden.

MAGNUM Mat wordt geleverd als complete set

  • Verwarmingsmat
  • MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat incl. vloersensor
  • Flexibele buis t.b.v. vloersensor
  • Installatievoorschriften & Check/Controle kaart